Καταδύσεις χωρίς αποτέλεσμα στον Ινδικό Ωκεανό -Αφαντο παραμένει το Boeing - iefimerida.gr

Καταδύσεις χωρίς αποτέλεσμα στον Ινδικό Ωκεανό -Αφαντο παραμένει το Boeing

Καταδύσεις χωρίς αποτέλεσμα στον Ινδικό Ωκεανό -Αφαντο παραμένει το Boeing
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ειδικό ρομποτικό βαθυσκάφος που ερευνά για τον εντοπισμό των συντριμμιών του Boeing 777 της Malaysia Airlines, αναγκάστηκε να διακόψει τις καταδύσεις του μετά από έρευνα έξι ωρών, αντί των σχεδιαζόμενων 16 ωρών, ανακοίνωσαν οι αυστραλιανές αρχές.

Το αυτόνομο βαθυσκάφος Bluefin-21 που είναι εξοπλισμένο με υπερευαίσθητο σόναρ ποντίστηκε χθες το βράδυ από το αυστραλιανό πλοίο Ocean Shield , το οποίο και διευθύνει τις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροπλάνου που εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου.

«Μετά από περίπου έξι ώρες της αποστολής το Bluefin-21 έφτασε στο όριο του βάθους ( 4.500 μέτρα) και αναδύθηκε στην επιφάνεια» ανακοίνωσε το Κοινό Συντονιστικό Κέντρο Ερευνών.

«Οι πληροφορίες που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ωρών ανακτώνται και αναλύονται» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Η δεύτερη αποστολή του ειδικού βαθυσκάφους θα γίνει σήμερα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν ο καιρός το επιτρέψει , ανέφερε επίσης το Κοινό Συντονιστικό Κέντρο Ερευνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ