Ο Ευσταθίου επέστρεψε στο Δημόσιο 2,5 εκατ. ευρώ -Κατάθεση-«συγνώμη» για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες - iefimerida.gr

Ο Ευσταθίου επέστρεψε στο Δημόσιο 2,5 εκατ. ευρώ -Κατάθεση-«συγνώμη» για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποσό των 2.552.435 ευρώ κατέθεσε πριν από λίγο στον ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδας, υπέρ του ελληνικού Δημοσίου, ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση των εξοπλιστικών και κατηγορούμενος Παναγιώτης Ευσταθίου, επιχειρώντας, όπως ανέφερε ο συνήγορός του, να επανορθώσει εμπράκτως για τις συνέπειες των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, ζητώντας συγνώμη από τους Ελληνες πολίτες.

Ο Παναγιώτης Ευσταθίου κατηγορείται για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην υπόθεση των υποβρυχίων για την οποία είχε κληθεί να απολογηθεί μετά την ομολογία του πρώην γενικού γραμματέα Εξοπλισμών Αντώνη Κάντα, ότι είχε πάρει χρήματα από τον κ. Ευσταθίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ευσταθίου δεν θα είναι ο μόνος θα επιστρέψει χρήματα στον ειδικό λογαριασμό υπέρ του ελληνικού Δημοσίου. Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες θέλουν να επιστρέφεται συνολικό ποσό που αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ, από διάφορους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, και υπό το φόβο ενδεχόμενων προφυλακίσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ