Η εγγονή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της θρυλικής ηθοποιού -«Πίστευε ότι κάθε γάμος της θα διαρκέσει για πάντα» [εικόνες]

Σε μια σπάνια συνέντευξή της η Naomi Deluce Wilding, η εγγονή της Elizabeth Taylor, αποκαλύπτει προσωπικές λεπτομέρειες αναφορικά με τη θρυλική γιαγιά της.

«Ζώντας με τη γιαγιά μου, ήταν σαν να ζω με μια ...θεία», είπε στο περιοδικό Glamour για το τεύχος του Μαΐου. «Οι περισσότερες γιαγιάδες θα έλεγαν: ''Δε μπορείς να φύγεις από το σπίτι φορώντας αυτό! Θα έβλεπε την τιράντα από τον στηθόδεσμό μου και θα μου έλεγε ''απλά βγάλτο"».

Εκτός του ότι η αείμνηστη σταρ ήταν ένα ελεύθερο πνεύμα και σίγουρα λιγότερο αυστηρή από ότι οι περισσότερες γονικές φιγούρες, η Taylor, ήταν επίσης πολύ γενναιόδωρη.

«Αν υπήρχε μια γυναίκα στη ζωή της Elizabeth Taylor, θα την έντυνε από τη κορυφή έως τα νύχια. Ηξερε ότι ήταν τυχερή που είχε όλα αυτά τα υλικά αγαθά και το απολάμβανε να τα μοιράζεται», προσθέτει η 39χρονη που εργάζεται στο Λος Αντζελες ως στυλίστρια.

«Στο σπίτι της γιαγιάς μου στην Ελβετία, υπήρχε ένα καταφύγιο όπου εκείνη το είχε μετατρέψει σε γκαρνταρόμπα. Ο καθένας μπορούσε να πάει στο χώρο και να διαλέξει ότι ήθελε για να φορέσει. Αν σου πήγαινε τότε υπήρχε πιθανότητα να το κρατούσες για δικό σου».

Η Wilding, ανέφερε ότι υπήρξε ντροπαλή στη νεανική ζωή της, κάτι που η Tailor τη βοήθησε να ξεπεράσει.

«Πίστευε στη δύναμη της αγάπης και δεν φοβόταν μήπως πληγωθεί», είπε για τη διάσημη γιαγιά της που είχε παντρευτεί οκτώ φορές, επτά άνδρες. «Πολλοί άνθρωποι κρατούν την καρδιά τους ερμητικά κλειστή. Εκείνη δεν ήταν έτσι. Κάθε γάμο που έκανε, ήλπιζε ότι αυτός θα είχε διάρκεια, αλλά οι συνθήκες της ζωής της ήταν ακραίες.».

«Ηταν απλά η γιαγιά μου, για την ακρίβεια η γιαγιάκα μου», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η 39χρονη Αμερικανίδα κόρη του Michael Howard Wilding-ο μεγαλύτερος γιος της Elizabeth Taylor, από τον δεύτερο γάμο της με τον Michael Wilding.

Η Taylor πέθανε το 2011 σε ηλικία 79 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ