Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ στην Ελλάδα -Γιατί έρχονται στη χώρα μας - iefimerida.gr

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ στην Ελλάδα -Γιατί έρχονται στη χώρα μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν το ζεύγος Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ να έρχονται στην Αθήνα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Και δεν θα είναι οι μόνοι...

Οπως αναφέρει η Espresso, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα δοθούν στην Αθήνα τα Fashion Awards όπου θα βραβευτούν Ελληνες σχεδιαστές και διεθνείς προσωπικότητες για την προσφορά τους.

Στο κόκκινο χαλί που θα στρωθεί, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, αναμένεται να περπατήσουν εκλεκτοί καλεσμένοι από την παγκόσμια σόουμπιζ και το διεθνές τζετ σετ.

Μεταξύ άλλων στη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονται ο Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, που ότως ή άλλως επισκέπτονται κάθε χρόνο τη χώρα μας καθώς έχουν σπίτι στην Αντίπαρο αλλά και το ζεύγος των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ. Επίσης, για την εκδήλωση θα έρθει στην Αθήνα η πρώτη Ελληνίδα Μις Υφήλιος Κορίνα Τσοπέη, η οποία και θα βραβευτεί για την προσφορά της στο χώρο της μόδας αλλά και η Lady Gaga η οποία αναμένεται να παραλάβει το βραβείο «fashion icon».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ