Aπέρριψαν στον ΣΥΡΙΖΑ τους πρυτάνεις Γιάννη Μυλόπουλο και Τριαντάφυλλο Αλμπάνη από την ευρωλίστα - iefimerida.gr

Aπέρριψαν στον ΣΥΡΙΖΑ τους πρυτάνεις Γιάννη Μυλόπουλο και Τριαντάφυλλο Αλμπάνη από την ευρωλίστα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κάλπη μπήκαν τα ονόματα των υποψηφίων για τις ευρωεκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την διένεξη κορυφής που δημιουργήθηκε μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Παναγιώτη Λαφαζάνη, για το «άνοιγμα» του κόμματος σε άλλους πολιτικούς χώρους και η κάλπη έφερε εκπλήξεις.


Στη δεύτερη κάλπη βρέθηκαν 16 εξωκομματικές υποψηφιότητες με τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να πρέπει να εγκρίνουν (υπέρ), να απορρίψουν (κατά) ή να ψηφίσουν λευκό. Το «εισιτήριο» για να ριχτούν στη μάχη για της ευρωκάλπης κατάφεραν και πήραν οι 14, πλην του πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου και του πρύτανη του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλου Αλμπάνη.
Οι δύο πρυτάνεις, οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, διακρίθηκαν κατά την περίοδο του Μνημονίου για την αντίσταση στις περικοπές στον χώρο των πανεπιστημίων, καθώς και για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Αυτός είναι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ