Ποιο θεωρούν τέλειο σώμα οι άνδρες και ποιο οι γυναίκες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιο θεωρούν τέλειο σώμα οι άνδρες και ποιο οι γυναίκες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τι μοιάζει ένα τέλειο σώμα; Αν τεθεί η ερώτηση σε έναν άνδρα ή σε μια γυναίκα οι απαντήσεις είναι εντελώς διαφορετικές.

Η βρετανική μάρκα εσωρούχων Bluebella έκανε μια έρευνα σε δείγμα 1.000 ατόμων και ζητούσε από τον καθένα να ορίσει τι θεωρεί το ιδεώδες σώμα, με βάση τον σωματότυπο διασημοτήτων.


Οι γυναίκες προτιμούν, λοιπόν, να έχουν τα μαλλιά της Κέητ Μίντλετον αλλά οι άνδρες προτιμούν τα μαλλιά της Σκάρλετ Γιόχανσον.


Οι γυναίκες προτιμούν τα πόδια της Εμμα Γουάτσον, ενώ οι άνδρες προτιμούν τα πόδια και τα μπούτια της Κέλι Μπρουκς.

Οσο για το στήθος, οι γυναίκες προτιμούν το πρότυπο της Τζένιφερ Ανιστον, ενώ οι άνδρες προτιμούν το στήθος της Κιμ Καρντάσιαν.


Αλλο σημείο που τα γούστα -ανάλογα με το φύλο διαφέρουν-, είναι το πρόσωπο. Οι γυναίκες θα ήθελαν να έχουν το πρόσωπο της Κάρα Ντελεβίν, αλλά οι άνδρες προτιμούν το πρόσωπο της Μέγκαν Φοξ.

Τι ισχύει για το ανδρικό πρότυπο
Οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα είναι μεγάλες και σε ό,τι αφορά το ανδρικό πρότυπο. Για τις γυναίκες ωραιότερο είναι το πρόσωπο του Τζέιμι Ντόρμαν, ενώ οι άνδρες θα ήθελαν να μοιάζουν στον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Οι γυναίκες επιλέγουν μικρότερους μύες, ενώ οι άνδρες θέλουν όλοι να αποκτήσουν τα μπράτσα του Χιού Τζάκμαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρευνα ομορφιά γυναίκες άνδρες πρότυπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ