Το... νηστίσιμο κατσικάκι της Ανγκελα Μέρκελ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το... νηστίσιμο κατσικάκι της Ανγκελα Μέρκελ [εικόνες]

Το... νηστίσιμο κατσικάκι της Ανγκελα Μέρκελ [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόλυτα ελληνικές λιχουδιές ήθελε να γευθεί ο ουρανίσκος της Ανγκελα Μέρκελ, στο δείπνο που παρέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς. Αν και η καγκελάριος τίμησε δεόντως το κατσικάκι και τα υπόλοιπα πιάτα, αρνήθηκε να φάει επιδόρπιο. Και το επιχείρημά της προκάλεσε απορίες.

Κατσικάκι στη λαδόκολλα προτίμησε η Ανγκελα Μέρκελ στο δείπνο στο εστιατόριο «Στροφή», στη σκιά της Ακρόπολης, ενώ ο πρωθυπουργός επέλεξε σφυρίδα στη σχάρα. Μαζί τους δείπνησαν ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και οι σύμβουλοι του κ. Σαμαρά Χρύσανθος Λαζαρίδης και Σταύρος Παπασταύρου, ενώ από γερμανικής πλευράς στο τραπέζι κάθισε ο οικονομικός σύμβουλος της Καγκελαρίου, Λαρς Χέντρικ Ρέλερ.

Μοσχαράκι στο πήλινο με λαχανικά, φέτα με μέλι, χωριάτικη σαλάτα και σπανακόπιτα ήταν ακόμη στο μενού, στα οποία η Ανγκελα Μέρκελ δεν είπε «όχι». Αρνήθηκε όμως να φάει επιδόρπιο, καθώς απέρριψε τόσο την καρυδόπιτα, όσο και το κυδώνι με παγωτό.

Οταν ρωτήθηκε γιατί, σύμφωνα με το «Εθνος» η Καγκελάριος τους αιφνιδίασε όλους δηλώνοντας πως νηστεύει. Στην εύλογη επισήμανση όμως πως το κατσικάκι δεν είναι νηστίσιμο, εκείνη απάντησε «Εμείς νηστεύουμε σε ό,τι μας κοστίζει».

Το... νηστίσιμο κατσικάκι της Ανγκελα Μέρκελ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το... νηστίσιμο κατσικάκι της Ανγκελα Μέρκελ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το... νηστίσιμο κατσικάκι της Ανγκελα Μέρκελ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ