Πρόστιμα φωτιά για παράνομους τζογαδόρους και παίγνια –«Καμπάνες» έως και 700.000 ευρώ και 10ετής φυλάκιση - iefimerida.gr

Πρόστιμα φωτιά για παράνομους τζογαδόρους και παίγνια –«Καμπάνες» έως και 700.000 ευρώ και 10ετής φυλάκιση

Πρόστιμα φωτιά για παράνομους τζογαδόρους και παίγνια –«Καμπάνες» έως και 700.00
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τσουχτερά πρόστιμα για τον παράνομο τζόγο προβλέπουν οι τροποποιήσεις του θεσμικού πλαισίου για τα τυχερά παιχνίδια, που περιλαμβάνονται σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή.

Όσοι διοργανώνουν τυχερά παιχνίδια, χωρίς την απαιτούμενη άδεια, θα τιμωρούνται με χρηματικό πρόστιμο τουλάχιστον 700.000 ευρώ και ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 ετών, ανεξάρτητα από τον τρόπο ή το μέσο διεξαγωγής των παιγνίων.

Το υπουργείο Οικονομικών βάζει φρένο και στα παράνομα παίγνια μέσω διαδικτύου, με πρόστιμα από 200.000 έως και 500.000 ευρώ και με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών ετών.

Για τα γνωστά «φρουτάκια» προβλέπεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 3 ετών και χρηματικό πρόστιμο από 100.000 έως 200.000 ευρώ για κάθε παιγνιομηχάνημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ