Η Κιμ Καρντάσιαν έφαγε «πόρτα» από τον Μπαράκ Ομπάμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν έφαγε «πόρτα» από τον Μπαράκ Ομπάμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 33χρονη θέλησε να βοηθήσει, όπως λέει, τον Μπαράκ Ομπάμα το 2012 στην προεκλογική εκστρατεία του. Η ιδέα της δεν ενθουσίασε κανέναν... Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να είναι σέξι, πλούσια και διάσημη, ωστόσο δεν είναι καθόλου δημοφιλής στον πολιτικό κόσμο.

Τόσο ο ίδιος ο Ομπάμα όσο και οι σύμβουλοί του της έριξαν απανωτές...πόρτες, παρότι, όπως εκείνη ισχυρίζεται, προσπάθησε να τους προσεγγίσει πολλές φορές.«Δεν ήθελαν να έχουν καμία σχέση μαζί της», ανέφερε πηγή σε αμερικανική κουτσομπολίστικη ιστοσελίδα, εξηγώντας ότι η Καρντάσιαν- που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι σόου- δεν ανταποκρινόταν στη νεαρή και δροσερή εικόνα που ήθελαν. Της απέδωσε μάλιστα τον χαρακτηρισμό «πολιτικό δηλητήριο».

Η Κιμ Καρντάσιαν έφαγε «πόρτα» από τον Μπαράκ Ομπάμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Κιμ Καρντάσιαν έφαγε «πόρτα» από τον Μπαράκ Ομπάμα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Κιμ Καρντάσιαν, πάντως, δεν το βάζει κάτω. Την περασμένη Τρίτη παρέστη σε φιλανθρωπικό έρανο της ανεξάρτητης υποψηφίου του Κονγκρέσου Μαριάν Γουίλιαμσον. Όπως γράφτηκε «η Κιμ απέτυχε να εντυπωσιάσει τους πολιτικάντηδες,. Το μόνο που κατάαφερε ήταν να τραβήξει μια καλή φωτογραφία με την υποψήφια».Η φωτογραφία φαίνεται παρακάτω...

Η Κιμ Καρντάσιαν έφαγε «πόρτα» από τον Μπαράκ Ομπάμα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Κιμ Καρντάσιαν έφαγε «πόρτα» από τον Μπαράκ Ομπάμα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ