Σε αυτή την ταβέρνα στην Πλάκα, στη σκιά της Ακρόπολης, θα πάει ο Σαμαράς την Μέρκελ [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε αυτή την ταβέρνα στην Πλάκα, στη σκιά της Ακρόπολης, θα πάει ο Σαμαράς την Μέρκελ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη «Στροφή» στην Πλάκα με θεά πιάτο την Ακρόπολη θα γευματίσουν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

Λάτρης ως γνωστόν της μεσογειακής κουζίνας και ιδαίτερα της ελληνικής, η Γερμανίδα καγκελάριος όπως σημειώνει ο Βηματοδοτης επιθυμούσε να φάει σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα της Αθήνας στη δεύτερη επίσκεψή της στην ελληνική πρωτεύουσα. Δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με την πρώτη της επίσκεψη αποφασίστηκε οι δύο ηγέτες και οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι να γευματίσουν στην «Στροφή».

Η «Στροφή», όπως αναφέρεται και στον ιστότοπό της από όπου και οι φωτογραφίες παρακάτω, «είναι ένα από τα πιο ιστορικά εστιατόρια της Αθήνας. Στρώνει τα τραπέζια της από το 1975 στη σκιά του ιερού βράχου της Ακρόπολης, υπηρετώντας με γνώση και μεράκι τις γεύσεις της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας».

Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι η Telegraph την είχε συγκαταλέξει στα 10 κορυφαία εστιατόρια του κόσμου για τη θέα τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ