Κύματα τέρατα στον Ινδικό Ωκεανό καταβροχθίζουν ερευνητικό πλοίο που ψάχνει για το μοιραίο Boeing [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύματα τέρατα στον Ινδικό Ωκεανό καταβροχθίζουν ερευνητικό πλοίο που ψάχνει για το μοιραίο Boeing [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν η θάλασσα αγριεύει ακόμα και οι καλύτεροι καπετάνιοι δεν μπορούν να ξέρουν το μέγεθος των κυμάτων που θα χτυπήσουν τα πλοία τους. Φυσικά, οι περισσότεροι και ειδικά αυτοί που ταξιδεύουν στα πιο δύσκολα νερά είναι εκπαιδευμένοι, ωστόσο όταν η δουλειά τους είναι η έρευνα και η διάσωση, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Το βίντεο που ακολουθεί είχε αναρτηθεί από military.com πριν από δύο εβδομάδες και δείχνει τις καιρικές συνθήκες που αντιμετώπισε ένα από τα σωστικά πλοία που χτένιζαν τον Ινδικό Ωκεανό, για να εντοπίσουν συντρίμμια από το μοιραίο Boeing της Malaysia Airlines. Το μέγεθος των κυμάτων είναι τόσο μεγάλο που φτάνουν ακόμα και μέχρι τη γέφυρα, όπου ούτε οι υαλοκαθαριστήρες, που είναι σε λειτουργία, δεν προλαβαίνουν να καθαρίσουν το τζάμι.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο σχόλιο που κάνει η ιστοσελιδά είναι πως ακόμα και ο αναγνώστης - θεατής θα χρειαστεί δραμαμίνες για να μπορέσει να δει το βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ