Θρυλικός φωτογράφος που έχει καλύψει ταραχές και μεγάλα γεγονότα, πέθανε στην Τουρκία από χτύπημα κεραυνού [εικόνες] - iefimerida.gr

Θρυλικός φωτογράφος που έχει καλύψει ταραχές και μεγάλα γεγονότα, πέθανε στην Τουρκία από χτύπημα κεραυνού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλώβητος βγήκε από την κάλυψη ταραχών τόσα χρόνια, για να βρει φρικτό θάνατο όταν κεραυνός χτύπησε τη μηχανή που οδηγούσε στα Δαρδανέλια της Τουρκίας, ο Κερίμ Σεβκέτ Οκτέν.

Ο Οκτέν σκοτώθηκε στη 1.30 χτες το μεσημέρι, καθώς κατευθυνόταν προς την Τένεδο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Ο φωτορεπόρτερ ήταν επί χρόνια αντιπρόσωπος του πρακτορείου «EPA» στην Αγγλία και, από την αρχή του έτους, στην Τουρκία.
Κάλυψε τους Ολυμπιακούς αγώνες και έβγαλε μερικές θρυλικές φωτογραφίες, όπως της αθλήτριας που μοιάζει να μην έχει κεφάλι.


Ο Οκτέν ήταν γνωστός στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Φωτογραφίες του από τις διαδηλώσεις στην πλατεία Ταξίμ, το περασμένο καλοκαίρι, είχαν κάνει το γύρο του κόσμου.


Πηγή: Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ