O Μπαλτάκος άνετος, χαλαρός, κάνει τα ραντεβού του στο μπαρ της Μεγάλης Βρετανίας - iefimerida.gr

O Μπαλτάκος άνετος, χαλαρός, κάνει τα ραντεβού του στο μπαρ της Μεγάλης Βρετανίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εβδομάδα μετά τον πρωτοφανή σάλο που προκάλυψε η υπόθεση του Τάκη Μπαλτάκου και η συνομιλίατου με τον Ηλία Κασιδιάρη, που οδήγησε στην έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου εθεάθη στο μπαρ του κεντρικότερου ξενοδοχείου της Αθήνας, άνετος και χαλαρός.

Γράφει μεταξύ άλλων η Σίβυλλα στο Βήμα:

«Ο Χοακίν Αλμούνια αναχωρούσε από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Έξω ακριβώς από το ιστορικό hotel υπήρξε έντονη κινητικότητα. Δύο μέρες νωρίτερα εκείνοι οι οποίοι έπιναν το κοκτέιλ τους ή απολάμβαναν ένα σύντομο lunch στο “Alexander’s Bar” είδαν έκπληκτοι να... εισβάλει στο εσωτερικό του δημοφιλούς spot ο κ.Τάκης Μπαλτάκος. Ο πολυσυζητημένος πρώην Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου έδειχνε ήρεμος, άνετος, χαλαρός. Έκανε τις βόλτες του, μίλησε με 1-2 πελάτες του bar. Έμοιαζε να ψάχνει κάποιον. Δεν έδειχνε πάντως να ενοχλείται από τα «περίεργα» βλέμματα και τους ψιθύρους. »



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ