Η συγκινητική στιγμή που ένα κοριτσάκι ακούει για πρώτη φορά τη λέξη «σ΄αγαπώ» από τη μαμά του -Είχε γεννηθεί κωφή [βίντεο] - iefimerida.gr

Η συγκινητική στιγμή που ένα κοριτσάκι ακούει για πρώτη φορά τη λέξη «σ΄αγαπώ» από τη μαμά του -Είχε γεννηθεί κωφή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Addison σ' αγαπώ. Σ' αγαπώ». Αυτά τα γεμάτα αγάπη λόγια, ήταν οι πρώτες λέξεις που άκουγε για πρώτη φορά ένα κοριτσάκι 10 μηνών από την αγαπημένη του μαμά.

Ηταν οι πρώτες λέξεις και οι πρώτοι ήχοι που άκουγε ποτέ στη ζωή της. Κι αυτό γιατί η Addison Elander γεννήθηκε κωφή (το πιο σοβαρό είδος απώλειας της ακοής), και την Τρίτη άκουσε για πρώτη φορά μετά τα κοχλιακά εμφυτεύματα που της τοποθετήθηκαν.

«Εμείς απλά θέλαμε να της παρέχουμε μια φυσιολογική ζωή. Οπότε γιατί να περιμένουμε;» ανέφερε η μητέρα του νηπίου στο ABC, για την απόφασή τους να γίνει η χειρουργική επέμβαση σε μικρή ηλικία.

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ