Καμίνης: Ανύπαρκτος βουλευτής ο Αρης Σπηλιωτόπουλος - iefimerida.gr

Καμίνης: Ανύπαρκτος βουλευτής ο Αρης Σπηλιωτόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχολιάζοντας την λέξη «ημίτρελοι» που είπε ο υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, την Πέμπτη, αναφερόμενος σε όσους διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας «κάθε λίγο και λιγάκι», ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, είπε πως «πρέπει να μιλάμε και με κάποιο σεβασμό για ανθρώπους που είναι απελπισμένοι».


Πρόσθεσε, δε, ότι και ο ίδιος θεωρεί απαράδεκτο να κλείνει συχνά το κέντρο της Αθήνας και ότι με σεβασμό θα πρέπει να ζητείται από τους διαδηλωτές να βρίσκονται στο πεζοδρόμιο.
Νωρίτερα σήμερα, μιλώντας στο MEGA για το ίδιο θέμα, ο Γ. Καμίνης είπε πως ο κ. Σπηλιωτόπουλος μιλά αβασάνιστα για το θέμα των διαδηλώσεων και μάλιστα τον χαρακτήρισε ως «ανύπαρκτο βουλευτή». Του απέδωσε, δε, πολιτική επιπολαιότητα για το σχόλιο που έκανε ο Α. Σπηλιωτόπουλος χαρακτηρίζοντας την Αθήνα «Καμπούλ», με αφορμή την βομβιστική επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ