Γυναίκα: Θέλω το σώμα της Εμα Γουάτσον και δίπλα μου τον Μπραντ Πιτ -Ανδρας: Θέλω να μοιάζω στον Μπέκαμ και εσύ να έχεις το στήθος της Καρντάσιαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Γυναίκα: Θέλω το σώμα της Εμα Γουάτσον και δίπλα μου τον Μπραντ Πιτ -Ανδρας: Θέλω να μοιάζω στον Μπέκαμ και εσύ να έχεις το στήθος της Καρντάσιαν [εικόνες]

Γυναίκα: Θέλω το σώμα της Εμα Γουάτσον και δίπλα μου τον Μπραντ Πιτ -Ανδρας: Θέλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στα ερωτήματα γιατί οι γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν το σώμα της Εμμα Γουάτσον, αλλά οι άντρες τους τις προτιμούν με τις καμπύλες σαν την Κέλι Μπρουκ, αλλά και γιατί ενώ οι άνδρες θα ήθελαν να είχαν το πρόσωπο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, οι γυναίκες θα τους προτιμούσαν με αυτό του πρωταγωνιστή από τις «50 αποχρώσεις του γκρι», δίνει μια νέα, άκρως πρωτότυπη έρευνα.

Οι ειδικοί συγκέντρωσαν τις προτιμήσεις των δύο φύλων και δημιούργησαν το «όμορφο σώμα» χρησιμοποιώντας τις φυσικές ιδιότητες των πιο όμορφων ανθρώπων του κόσμου. Φυσικά, το αποτέλεσμα στις παρακάτω εικόνες φαίνεται αστείο, δείχνει όμως ξεκάθαρα πως επιθυμούν οι άνδρες και οι γυναίκες να είναι το ταίρι τους, αλλά και οι ίδιοι. Οι γυναίκες θέλουν να είναι αδύνατες σαν την Εμμα Γουάτσον και να έχουν δίπλα τους έναν αρρενωπό, γυμνασμένο άνδρα, ενώ το ισχυρό φύλλο από την πλευρό του θέλει ο ίδιος να είναι ογκώδης, αλλά να μοιάζει στο Μπέκαμ και δίπλα του να έχει μία γυναίκα με αναλογίες σώματος όπως αυτές της Κέλι Μπρουκ, αλλά στήθος σαν της Κιμ Καρντάσιαν.

Ετσι, κατασκευάστηκαν τα ιδανικά σώματα χρησιμοποιώντας στοιχεία από τους πιο όμορφους άνδρες και γυναίκες του πλανήτη. Δείτε τα παρακάτω:

Ποια είναι η ιδανική γυναίκα

Ποιος είναι ο ιδανικός άνδρας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ