Απίστευτο: Βρέθηκε το καπό του αυτοκινήτου -βόμβα στην ταράτσα πενταώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αμερικής - iefimerida.gr

Απίστευτο: Βρέθηκε το καπό του αυτοκινήτου -βόμβα στην ταράτσα πενταώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αμερικής

Απίστευτο: Βρέθηκε το καπό του αυτοκινήτου -βόμβα στην ταράτσα πενταώροφης πολυκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται συνεχώς στο φως αναφορικά με το μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Πέμπτης.Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η δύναμη της έκρηξης ήταν τέτοια που οι αστυνομικοί βρήκαν το καπό του αυτοκινήτου βόμβα στην ταράτσα πενταώροφης πολυκατοικίας απέναντι από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας.

Σημειωτέον ότι οι ειδικοί αναφέρουν πως το παγιδευμένο αντικείμενο είχε περίπου 75 κιλά εκρηκτικών, ενώ οι ζημιές στα παρακείμενα κτίρια είναι ανυπολόγιστες, καθώς, το σημείο αυτό στο κέντρο της πρωτεύουσας θυμίζει πεδίο μάχης.

Οι Αρχές στην παρούσα φάση επικεντρώνουν τις έρευνές τους στις κάμερες ασφαλείας των κτιρίων, οι οποίες έχουν καταγράψει όλη την επιχείρηση των βομβιστών, αλλά και τις ομάδες υποστήριξης.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ