Γλίτωσε το κελί ο Μπερλουσκόνι -Θα εκτίσει την «ποινή» του βοηθώντας γιαγιάδες και παππούδες - iefimerida.gr

Γλίτωσε το κελί ο Μπερλουσκόνι -Θα εκτίσει την «ποινή» του βοηθώντας γιαγιάδες και παππούδες

Δεκτό το αίτημα των συνηγόρων του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για κοινωφελές έργο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκτό έγινε το αίτημα των συνηγόρων του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, να εκτίσει την ποινή ενός έτους φυλάκισης, που υπολείπεται μετά την παραγραφή τριών εξ' αυτών, προσφέροντας κοινωφελές έργο.Σύμφωνα με δημοσιεύματα της δημόσιας ιταλικής τηλεόρασης, Rai, η οποία επικαλείται πληροφορίες, το δικαστήριο του Μιλάνου εξέτασε το απόγευμα τον τρόπο που θα κληθεί να εκτίσει την υπόλοιπη ποινή του ο Καβαλιέρε. Ωστόσο, η επίσημη απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο 77χρονος «Καβαλιέρε», λοιπόν, γλιτώνει το κελί και θα προσφέρει για έναν χρόνο τις υπηρεσίες του σε, συνομίληκούς του ως επί το πλείστον, παππούδες και γιαγιάδες, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να αυτοεξυπηρετηθούν ή σε ίδρυμα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Δεν είναι, πάντως, λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως ο ιστορικό ηγέτης της ιταλικής κεντροδεξιάς επιθυμεί να παίξει ξανά ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας του και για το λόγο αυτό χρησιμοποιεί ολόκληρη την επιρροή του για να μην μπει φυλακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ