«Προκαλεί και προσβάλει ο Αμβρόσιος» - iefimerida.gr

«Προκαλεί και προσβάλει ο Αμβρόσιος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γ. Πεταλωτής, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ανέφερε ότι υπάρχουν δυο επιστολές του μητροπολίτη του μητροπολίτη Αμβρόσιου, με την οποία ζητά άδεια να επισκεφθεί τον πραξικοπηματία Νικ. Ντερτιλή στον Κορυδαλλό.

Ο υφυπουργός Δικαιοσύθνης σημείωσε ότι αν και είναι δικαίωμα κάθε ιεράρχη να επισκέπτεται ένα κρατούμενο, «πραγματικά είναι πρόκληση να απευθύνεται ένα έγγραφο από έναν ιεράρχη, προς ένα υπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας, η οποία έχει υποφέρει από τη χούντα και από όλες τις συνέπειες της δικτατορίας, για έναν πρωταίτιο της Χούντας, τον κ. Ντερτιλή, με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Νομίζω, ότι είναι πραγματικά απίστευτο, τουλάχιστον και είναι και προσβλητικό για τον αναγνώστη υπουργό».

Ο υφυπουργός σημείωσε ότι η αίτηση δεν έχει απορριφθεί και πέραν της εγκρίσεως από το κατάστημα κράτησης, θα πρέπει να απαντηθεί η επιστολή του μητροπολίτη από τον υπουργό και να δώσει και το υπουργείο την έγκριση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ