Με μηχανή χωρίς πινακίδες διέφυγε ο βομβιστής - iefimerida.gr

Με μηχανή χωρίς πινακίδες διέφυγε ο βομβιστής

Με μηχανή χωρίς πινακίδες διέφυγε ο βομβιστής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας από το κέντρο της Αθήνας και στο οποίο φαίνονται οι κινήσεις του βομβιστή, αλλά και το αυτοκίνητο που τινάχτηκε στον αέρα, εξετάζουν καρέ-καρέ στα εργαστήρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Από τα έως τώρα στοιχεία, τα βίντεο αποκαλύπτουν κάποιες από τις κινήσεις του δράστη, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία για την ομάδα υποστήριξης που θα είχε ο βομβιστής της Τράπεζας της Ελλάδος.

είναι πως ο οδηγός ήταν μόνος του μέσα στο αυτοκίνητο και φορούσε κράνος. Μετά τη στάθμευση του κλεμμένου -και γεμάτου εκρηκτικά- ΙΧ ανέβηκε σε μεγάλη μηχανή (μάρτυρας κάνει λόγω Yamaha XT) που τον περίμενε ο συνεργός του και διέφυγαν από την οδό Αμερικής με κατεύθυνση προς Πανεπιστημίου. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μοτοσυκλέτα δεν είχε πινακίδες.Αυτά που έχουν γίνει έως τώρα γνωστά και προέρχονται από τα όσα είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες

Εντύπωση προκαλεί πως η Αντιτρομοκρατική είχε προειδοποιήσει εδώ και καιρό, πως υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο άγνωστοι δράστες να χτυπήσουν οικονομικό στόχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ