Μεγάλη απήχηση βρίσκει η υποψηφιότητα Μώραλη για τον Πειραιά -Τον στηρίζουν στελέχη του Μιχαλολιάκου και του Μίχα - iefimerida.gr

Μεγάλη απήχηση βρίσκει η υποψηφιότητα Μώραλη για τον Πειραιά -Τον στηρίζουν στελέχη του Μιχαλολιάκου και του Μίχα

Μεγάλη απήχηση βρίσκει η υποψηφιότητα Μώραλη για τον Πειραιά -Τον στηρίζουν στελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυναμικά «μπαίνει» στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών η υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη για τον δήμο Πειραιά, καθώς, ήδη «βαριά» ονόματα του Πειραιά έχουν εκφράσει ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού.Ο ίδιος ο Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στον Real Fm, τόνισε ότι ο συνδυασμός του έχει επιχειρήματα, πρόγραμμα, διάθεση και γνώση με βασικό άξονα την αντιμετώπιση της ανεργίας και τη φτώχειας.

«Δεν κατεβάζουμε ένα Ολυμπιακό ψηφοδέλτιο, ως συνδυασμός θα κινηθούμε από την παραδοσιακή δεξιά ως την παραδοσιακή αριστερά. Θα έχουμε υποψηφίους από όλους τους χώρους. Εδώ απαιτείται ένα σύνθετο εγχείρημα εξόδου από την κρίση. Εμείς πιστεύουμε ότι θα είμαστε κάτι διαφορετικό. Κάτι πιο νέο. Δεν θα έχουμε κομματικό χρίσμα» σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Στηρίζουν ο πρώτος σε σταυρούς στις προηγούμενες εκλογές Γιάννη Μελάς και η Πόπη Αστεριάδου

Την υποψηφιότητα Μώραλη έσπευσαν να «αγκαλιάσουν» τόσο ο Γιάννης Μελάς, ο οποίος είχε έρθει πρώτος σε σταυρούς στις προηγούμενες εκλογές με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, όσο και η Πόπη Αστεριάδου που επρόσκειντο στον Γιάννη Μίχα.

Σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Μελάς αναφέρει: «Στις 19 Φεβρουαρίου είχα ανακοινώσει την πρόθεσή μου να συμμετέχω σ' έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, ο οποίος θα αποτελείτο από το σύνολο των υγιών δυνάμεων της πόλης και φυσικά τον Ολυμπιακό, χωρίς καμία κομματική κηδεμονία. Σ' αυτό το σημείο, δεν θα ήταν δυνατό να μην σταθώ στο όραμα του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ανάδειξη του Πειραιά, σε ατμομηχανή της αναπτυξιακής πορείας της χώρας, και τη βαθιά πεποίθησή του σ' ένα πλάνο που θα οδηγήσει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τη νέα γενιά της πόλης. Ο τουρισμός, οι νέες τεχνολογίες και η ναυτιλία είναι οι τομείς που ο Πειραιάς πρέπει να βασιστεί για το αύριο, χωρίς οι μάχες να δίνονται μόνο για το αυτονόητο».

Η δήλωση της Πόπης Αστεριάδου

«Με μεγάλη χαρά και διάθεση αποδέχθηκα την πρόταση να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου, κ. Γιάννη Μώραλη. Θεωρώ πως στο πρόσωπό του, συγκεντρώνει το σύνολο των στοιχείων εκείνων που έχει ανάγκη ο Πειραιάς για να οδηγηθεί σε μια νέα εποχή και να εξασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Εχέγγυο γι᾽αυτό, αποτελεί βεβαίως και η παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο νιώθω ότι μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα για την πόλη που αγαπάμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ