Φρικτό sms στο κινητό του Ηλιόπουλου: Εχουμε πόλεμο -Χτύπησα με το αμάξι Πακιστανό που έψαχνε στα σκουπίδια - iefimerida.gr

Φρικτό sms στο κινητό του Ηλιόπουλου: Εχουμε πόλεμο -Χτύπησα με το αμάξι Πακιστανό που έψαχνε στα σκουπίδια

Αποτροπιασμός από νέα στοιχεία για την Χρυσή Αυγή: Ενημέρωσαν με sms τον Ηλιόπου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση των χρυσαυγιτών και την νοοτροπία τους. Ενα μήνυμα που ανακτήθηκε από το κινητό τηλέφωνο του προφυλακισμένου βουλευτή Ηλιόπουλου και προέρχεται από άγνωστο στις αρχές πρόσωπο, με παραλήπτη τον βουλευτή είναι ενδεικτικό του τρόπου σκέψης και δράσης τους.«Σου έστειλα το ρεμίξ. Σου άρεσε; Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάνε. Αλλά εμείς όρθιοι. Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα, την ώρα που έψαχνε τα σκουπίδια το βράδυ».

Την ίδια ώρα η ανάκριση που έχουν ανοίξει οι εφέτες Κλάπα και Δημητρόπουλου ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες με τις απολογίες 2 εμπλεκομένων στην επίθεση στο Κοινωνικό Στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη ,ενώ ένταλμα εκδόθηκε σε βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων για την επίθεση, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία αλλά δεν εμφανίστηκε.
Την ερχόμενη εβδομάδα απολογούνται συμπληρωματικά , ο Γιώργος Ρουπακιάς , δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και ο φερόμενος ως συνεργός του Γ. Καζαντζογλου.

Αμέσως μετά οι εφέτες θα στείλουν κλήσεις σε απολογία σε όσους βουλευτές για τους οποίους η Βουλή αποφασίσει την άρση της ασυλίας, στους οποίους η δικαιοσύνη αποδίδει κατά περίπτωση τα αδικήματα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης καθώς και της παράνομης κατοχής όπλων και εκρηκτικών για την προμήθεια της εγκληματικής ομάδας.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ