Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο των ΗΠΑ: Είκοσι μαθητές τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι - iefimerida.gr

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο των ΗΠΑ: Είκοσι μαθητές τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο των ΗΠΑ: Είκοσι μαθητές τραυματίες από επίθεση μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 20 μαθητές τραυματίστηκαν σε Γυμνάσιο στην πολιτεία της Πενσιλβάνια από επίθεση με μαχαίρι. Το περιστατικό συνέβη το πρωί σε Γυμνάσιο του Μέρισβιλ, προάστειο του Πίτσμπεργκ, το οποίο έκτοτε παραμένει κλειστό για λόγους ασφαλείας.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον τόπο της επίθεσης δείχνουν τους μαθητές παρατεταγμένους σε ομάδες και ασθενοφόρα παρκαρισμένα έξω από το σχολείο για να παραλάβουν τους τραυματίες. Ολοι τους είναι μαθητές ηλικίας 14 ως 17 ετών.

Η κατάσταση των τεσσάρων φαίνεται να είναι πιο κρίσιμη και σύμφωνα με το CNN, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελικόπτερο. Οι υπόλοιποι φέρουν κοψίματα και εκδορές. Ο πατέρας μιας μαθήτριας δήλωσε στο δίκτυο CBS ότι τον πήρε τηλέφωνο η κόρη του σε "έξαλλη κατάσταση" και του είπε ότι κάποιος μόλις είχε μαχαιρώσει μια φίλη της στο σχολείο. "Ποτέ δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο", είπε ο πατέρας, τονίζοντας ότι μέχρι σήμερα το πρωί πίστευε ότι ζούσε σε μια ήσυχη και ασφαλή γειτονιά.

Οι αρχές έχουν συλλάβει και ανακρίνουν έναν ύποπτο ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται πως είναι και αυτός μαθητής στο ίδιο σχολείο.

Φωτογραφία: abc

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ