Μέρκελ: Συγχαρητήρια στην Ελλάδα -Είναι μια πρώτη επιτυχία αλλά έχουμε δρόμο ακόμη - iefimerida.gr

Μέρκελ: Συγχαρητήρια στην Ελλάδα -Είναι μια πρώτη επιτυχία αλλά έχουμε δρόμο ακόμη

Μέρκελ: Συγχαρητήρια στην Ελλάδα -Είναι μια πρώτη επιτυχία αλλά έχουμε δρόμο ακό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εύσημα δίνει η καγκελάριος της Γερμανίας σε Ελλάδα, Ιρλανδία και Πορτογαλία για τις «πρώτες επιτυχίες» τους, όπως τις αποκαλεί, τονίζοντας, παράλληλα, ότι η κρίση δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί και πρέπει να γίνουν και άλλες μεταρρυθμίσεις.Με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού στο γερμανικό κοινοβούλιο, η Ανγκελα Μέρκελ έκανε εκτενή αναφορά στην ευρωκρίση και τη νεανική ανεργία.

Η καγκελάριος, δύο ημέρες πριν έλθει στην Αθήνα, υποστήριξε, όπως αναφέρει η Deutsche Welle, ότι «μια ισχυρή Γερμανία είναι μια ισχυρή Ευρώπη» και για το λόγο αυτό δίνει έμφαση στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής πολιτικής.

«Οι πρώτες επιτυχίες Ελλάδας, Ιρλανδίας, Πορτογαλίας, δεν θα πρέπει να υποτιμώνται, ωστόσο, η κρίση δεν έχει ξεπεραστεί. Εχουμε ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσουμε» διεμήνυσε η Ανγκελα Μέρκελ.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ