B.D Foxmoor -Νικήτας Κλιντ ξανά μαζί: Η μεγάλη επανένωση του hip hop που κανείς δεν πίστευε ότι θα συνέβαινε

Αυτό που έγινε την Τρίτη στο Stage Volume 1 δεν ήταν μια «κανονική» συνέντευξη Τύπου, ήταν μια χαλαρή συζήτηση, ένας προπομπός για το πολυαναμενόμενο live που θα ενώσει το low bap. Ο B.D.Foxmoor, ο Νικήτας Κλιντ (XRay) και το Θηρίο μίλησαν αβίαστα, χωρίς να χρειάζονται ερωτήσεις.Γιατί δεν αποφάσισαν να συναντηθούν ξανά επί σκηνής από κάποια ανάγκη, δεν πρόκειται για κάποιο εμπορικό τρικ. Είναι απλώς κατασταλλαγμένοι και έτοιμοι να μιλήσουν για τις μνήμες και τα λάθη τους.

Δώδεκα χρόνια μετά το τελευταίο κοινό τους live, η Low Bap σκηνή έχει πετάξει από πάνω της τις έχθρες, τον «κακό» ανταγωνισμό, τις πίκρες και ενώνεται για δύο live –γιατί ένα δεν είναι αρκετό, όχι ότι και τα δύο είναι, βέβαια. Ο πρώτος dj των Active Member, MCD, οΝικήτας Κλιντ, ο Οδυσσέας των Razastarr, η Sadahzinia, το αρχικό σχήμα των Βαβυλώνα και των Brigada, ο DJK, όλοι μαζί με τον Μιχάλη να πρωτοστατεί, θα θυμηθούν τα παλιά. Γιατί οι σχέσεις τους ήταν και είναι οικογενειακές, όπως λένε.

«Τις τελευταίες 15 ημέρες που μαζευόμαστε για να «οργανωθούμε», καταλήγουμε να πίνουμε κρασιά και να λέμε ιστορίες από τα παλιά, γιατί μας ενώνουν χιλιάδες ιστορίες», λέει οB.D.Foxmoor και διακρίνεις εύκολα την ειλικρίνεια των λέξεών του.

Διαβάστε περισσότερα για την μεγάλη επανένωση του low bap στο popaganda.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ