To φθινόπωρο θα παρουσιαστεί το νέο Opel Corsa - iefimerida.gr

To φθινόπωρο θα παρουσιαστεί το νέο Opel Corsa

To φθινόπωρο θα παρουσιαστεί το νέο Opel Corsa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Corsa της τρέχουσας γενιάς έχει αποδειχθεί λίρα εκατό για την Opel, η οποία είναι λογικό να προχωρά με πολύ προσεκτικά βήματα στην αντικατάστασή του. Έτσι η πρεμιέρα της νέας γενιάς του θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το Σεπτέμβριο στο Σαλόνι Αυτοκίνητου στο Παρίσι, ενώ η βάση του θα είναι μάλλον το κατάλληλα τροποποιημένο πλαίσιο του Mokka.

Από πλευράς αισθητικής οι όποιες επιρροές, τόσο εντός όσο και εκτός, θα προέρχονται από το Adam. Απλά το εμπρός μέρος του Corsa θα έχει έναν πιο αεροδυναμικό σχεδιασμό και άλλη γρίλια σε σχέση με το μικρότερο των Opel, ενώ το παρόν θα δίνουν και όλα τα συστήματα infotainment της μάρκας.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες βέβαιη είναι η παρουσία του νέου 3κύλινδρου των 1.000 κυβικών της Opel σε δύο εκδόσεις με 90 και 115 ίππους, ενώ στους diesel ο βετεράνος πια 1.3 CDTI ενδέχεται να αντικατασταθεί από το νέο ολοκαίνουργιο 1.600, οι εκπομπές CO2 του οποίου θα είναι κάτω από τα 100 γραμμάρια.

To φθινόπωρο θα παρουσιαστεί το νέο Opel Corsa | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παρουσίαση φθινόπωρο Opel Corsa
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ