Οι τρίχες στις μασχάλες δεν είναι βρωμιά -Αξύριστες αμφισβητούν τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι τρίχες στις μασχάλες δεν είναι βρωμιά -Αξύριστες αμφισβητούν τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μότο ότι οι τρίχες στο ανθρώπινο σώμα είναι κάτι φυσικό και όχι βρωμιά, μια ομάδα μοντέλων ποζάρουν στο φακό διάσημου Βρετανού φωτογράφου, στο πλαίσιο καμπάνιας για την αμφισβήτηση των συμβατικών προτύπων ομορφιάς.

Ο φωτογράφος Μπεν Χόπερ έπεισε δεκάδες μοντέλα και ηθοποιούς να αφήσουν αξύριστες τις μασχάλες τους και να ποζάρουν στο φακό του, σε μια προσπάθεια να πείσει τις γυναίκες ότι δεν χρειάζεται να συμμορφώνονται με τα πρότυπα ομορφιάς για να είναι ελκυστικές.

«Το όλο θέμα είναι διαφορά ανάμεσα σε αυτό που θεωρείται κατά τη μόδα γυναικεία ομορφιά με την ακατέργαστη αντισυμβατική εμφάνιση της τρίχας στη μασχάλη» τονίζει ο ισραηλινής καταγωγής φωτογράφος.

«Η δουλειά αυτή είναι ένα είδος διαμαρτυρίας ενάντια στη βιομηχανία της ομορφιάς. Τον τελευταίο αιώνα έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου από τη βιομηχανία της ομορφιάς, η οποία ενθαρρύνει την αποτρίχωση. Ετσι, τώρα, η φυσική ομορφιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα είδος διαμαρτυρίας» τονίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα τρίχες φωτογράφος μασχάλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ