Το νέο στέκι στη Στοά Σπυρομήλιου που δεν βρίσκει τραπέζι ούτε η Καϊλή – Βουλευτές εξόριστοι στην μπάρα [εικόνες]

Το κέντρο της Αθήνας ζωντανεύει και η δημιουργία νέων χώρων αναψυψής και εστίασης το αποδεικνύουν. Ετσι από την περασμένη Παρασκευή η Στοά Σπυρομήλιου ανεβάζει ταχύτητες με τη δημιουργία του City Bistrot που έχει γίνει πέρασμα για τους Αθηναίους, αλλά και για επώνυμους που δεν τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρησης.

Η Σίβυλλα το επισκέφθηκε και γράφει μεταξύ άλλων στο Βήμα:
«Ο κόσμος σχημάτιζε τεράστιες ουρές μπροστά από το ολοκαίνουργιο ''City Bistrot''. Το νέο spot του Τάσου Ιωαννίδη έχει δημιουργήσει πραγματικό πανικό στο “City Lnk”. Κάποιος από τους περαστικούς υποστήριξε ότι τόσο μεγάλο πλήθος να περιμένει όρθιο για ένα τραπέζι είχε να δει από την εποχή που το ιστορικό «Zonar’s» άνοιξε τις πύλες του.


Μετά από μια εντυπωσιακή ανακαίνιση η οποία κράτησε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα στην Στοά με τα εστιατόρια και το υπαίθριο café ''Clemente'' γινόταν χαμός. Ένα πολύβουο, πολύχρωμα πλήθος είχε στηθεί έξω από το καινούργιο spot. Στον χώρο που κάποτε φιλοξενούσε το πολυτελές κατάστημα Mont Blanc του Τίμου Τζάννες. Η Mont Blanc μεταφέρθηκε σε διαφορετικό χώρο επί της οδού Κριεζώτου.


«Εξόριστες» στο απέναντι τραπέζι η Εύα και η Ελίζα

Ο κόσμος περίμενε υπομονετικά. Χαμογέλασα πονηρά. Οι ατελείωτες ουρές μου θύμιζαν αυτές που είχαν σχηματιστεί έξω από τα μοναδικά ανοιχτά φαρμακεία τις μέρες της απεργίας. Τα παιδάκια έτρεχαν γύρω από τις φαρδιές τύπου ομπρέλα φούστες των μαμάδων τους. Εκείνες φαίνονταν να «δυσανασχετούν» πάνω στα δωδεκάποντα. Περίμεναν όμως. Ώρα πολλή. Τι είναι ο πόνος, η κούραση, τα σημάδια από τα Vivier, Atwood, Louboutin όταν πρέπει να απολαύσεις τη θέα από ένα καινούργιο, trendy spot.


Η βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Εύα Καϊλή, πολύ αδύνατη αλλά πάντα εντυπωσιακά όμορφη παρά τις προσπάθειές της δεν στάθηκε δυνατό να βρει τραπέζι στο “C.B.”. Κάποιοι φίλοι της κάθονταν ακριβώς απέναντι στο κλασσικό “Pasaji”. Κάθισε μαζί τους στην ξύλινη εξέδρα. Εκεί και η βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ με κομψό όπως πάντα outfit σε off white αλλά τα ξανθά μαλλιά της … flat. Ίσως είναι μία από τις ελάχιστες φορές που η διαπρεπής νομικός και μέλος του Κοινοβουλίου δεν είχε φροντίσει να επισκεφθεί τον κομμωτή της. »

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ