«Ησουν η καλύτερη μου φίλη. Θα σε αγαπώ για πάντα» -Ο δύσκολος αποχαιρετισμός της Εριέττας Κούρκουλου [εικόνα] - iefimerida.gr

«Ησουν η καλύτερη μου φίλη. Θα σε αγαπώ για πάντα» -Ο δύσκολος αποχαιρετισμός της Εριέττας Κούρκουλου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι απλά ζωόφιλη, αλλά και αφοσιωμένη στην προστασία τους. Η αγάπη της για τους σκύλους είναι γνωστή και σχεδόν ακτιβιστική. Η Εριέττα Κούρκουλου είναι συγκλονισμένη, καθώς έχασε τον πρώτο της σκύλο, που τον είχε από 8 χρονών. Την Dollly. Και την αποχαιρετά με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

Με την ανάρτηση μιας φωτογραφίας και ένα συγκινητικό σχόλιο, έκανε γνωστή την είδηση στα social media. Εγραψε χαρακτηριστικά: «Ήσουν η καλύτερη μου φίλη. Σε έχω από τα 8 μου χρόνια. Ο πρώτος μου σκύλος, η Dolly. Θα σ’ αγαπώ για πάντα. RIP».

«Ησουν η καλύτερη μου φίλη. Θα σε αγαπώ για πάντα» -Ο δύσκολος αποχαιρετισμός της Εριέττας Κούρκουλου [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ