Προσγειώσεις τρόμου -Ενα βίντεο που προκαλεί φρίκη σε όσους φοβούνται τα αεροπλάνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Προσγειώσεις τρόμου -Ενα βίντεο που προκαλεί φρίκη σε όσους φοβούνται τα αεροπλάνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τρομακτικό βίντεο φαίνονται πολλές αποτυχημένες προσπάθειες προσγείωσης, στις οποίες τα αεροπλάνα παρασύρονται από τους δυνατούς ανέμους.


Το βίντεο κατάφερε να μαζέψει πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από ένα μήνα προκαλώντας ποικίλα σχόλια σε όσους το παρακολουθούν.
Δείτε όλες τις επικίνδυνες προσγειώσεις στο βίντεο που έγινε viral προκαλώντας τρόμο, ειδικά μετά το ατύχημα με το Μαλαισιανό Μπόινγκ.

Ο περασμένος χειμώνας ήταν από τους πιο δύσκολους σε ένα από τα πιο δύσκολα αεροδρόμια της Βρετανίας.
Στο αεροδρόμιο του Μπίρμινχαμ τα ρεύματα είναι τόσο ισχυρά που ακόμα και μεγάλα αεροπλάνα δυσκολεύονται να απογειωθούν ή να προσγειωθούν.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλά αεροσκάφη να ακυρώνουν την προσγείωση, από το φόβο να συγκρουστούν στο έδαφος ή να παρασυρθούν έξω από το διάδρομο.

Το καταπληκτικό είναι ότι ούτε ένα από αυτά τα αεροπλάνα δεν κινδύνευσε και οι επιβάτες δεν έπαθαν ποτέ τίποτα πέρα από τον ...τρόμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ