Ενα δώρο σε γηροκομείο που έκανε τις γιαγιάδες να ξεσαλώσουν -Εφεραν στρίπερ και έγινε πανικός [εικόνα&βίντεο] - iefimerida.gr

Ενα δώρο σε γηροκομείο που έκανε τις γιαγιάδες να ξεσαλώσουν -Εφεραν στρίπερ και έγινε πανικός [εικόνα&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχετε σκεφτεί ποτέ ποιο είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε μία ηλικιωμένη γυναίκα; Σίγουρα πάντως κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που έκανε ένας οίκος ευγηρίας!

Διοργάνωσε ένα «καυτό» πάρτι με προσκεκλημένους... στρίπερ! Και όμως η είδηση είναι άκρως πραγματική και έρχεται από την Αμερική και συγκεκριμένο το Logh Island. Οι ηλικιωμένοι και ειδικότερα οι μεγάλες σε ηλικία γυναίκες φαίνεται πως το «έκαψαν», καθώς όπως αναφέρουν τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων δεν ήταν λίγες αυτές που έβαζαν χρήματα στο εσώρουχο του χορευτή. Η κίνηση αυτή, ωστόσο, φαίνεται πως προκάλεσε την οργή ενός άνδρα, η μητέρα του οποίου φιλοξενείται στον οίκο ευγηρίας.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος είδε την 85χρονη μητέρα του, που φέρει το όνομα Bernice Youngblood να τοποθετεί δολάρια στο εσώρουχο του άνδρα την ώρα που εκείνος λικνιζόταν μπροστά της. Ο γιος της ζήτησε το λόγο από τις νοσοκόμες, οι οποίες διοργάνωσαν αυτό το «καυτό» πάρτι, ωστόσο, εκείνες απάντησαν πως πρόκειται για μία ψυχαγωγική εκδήλωση για τους ηλικιωμένους και πως δεν υπήρχε πρόθεση να τις προσβάλει.

Η οικογένεια της Bernice κατέθεσε αγωγή στον οίκο ευγηρίας, με τους δικηγόρους της να υποστηρίζουν ότι η 85χρονη δεν έχει τη σωματική και πνευματική ικανότητα για να προστατεύσει τον εαυτό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ