Ο Τομ Φορντ παντρεύτηκε τον ηλικιωμένο σύντροφό του [εικόνες]

Την αποκάλυψη ότι έχει ενώσει και επισήμως τη ζωή του με τον επί 27 χρόνια σύντροφό του Ρίτσαρντ Μπάκλεϊ, δημοσιογράφο μόδας στο επάγγελμα, έκανε ο διάσημος και ιδιαίτερα αγαπητός στις γυναίκες όλου του κόσμου Τομ Φορντ.

Συνομιλώντας με την δημοσιογράφο μόδας και πρώην αρχισυντάκτρια του περιοδικού Vogue Hommes International, Λέιντι Κινβάρα Μπαλφούρ, ο Τομ Φορντ της είπε ότι η βέρα που φοράει στο χέρι του είναι το δαχτυλίδι που τον ένωσε με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό του. «Με τον Ρίτσαρντ είμαστε μαζί 27 χρόνια. Κι εγώ κι αυτός έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας και καταφέραμε να τις αντιμετωπίσουμε. Τώρα πια είμαστε παντρεμένοι και αυτό είναι πολύ όμορφο», είπε ο διάσημος σχεδιαστής και πρόσθεσε: «Ο γάμος μόλις νομιμοποιήθηκε στη Βρετανία, αλλά εμείς παντρευτήκαμε στην Αμερική».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1986 όταν ο Τομ Φορντ ήταν 25 ετών και ξεκινούσε την καριέρα του. «Ημουν σε μια επίδειξη μόδας και είδα αυτόν τον άντρα με τα ασημένια μαλλιά να με καρφώνει με τα διαπεραστικά μπλε μάτια του. Φοβήθηκα γιατί μόλις τον αντίκρισα ήταν σαν να είδα αμέσως το μέλλον μου μαζί του», έχει πει ο σχεδιαστής σε συνέντευξή του αναφερόμενος στον κεραυνοβόλο έρωτά του με τον σύντροφό του.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και έναν γιο τον ενός έτους, σήμερα, Αλεξάντερ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος βέρα σχεδιαστής Τομ Φόρντ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ