Κάνουν τα στραβά μάτια για τον Λαζόπουλο – Είναι ο μόνος στον οποίο επετράπη να βγάλει εκπομπή σήμερα - iefimerida.gr

Κάνουν τα στραβά μάτια για τον Λαζόπουλο – Είναι ο μόνος στον οποίο επετράπη να βγάλει εκπομπή σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόλυτη δημοσιογραφική σιγή σήμερα στην τηλεόραση, κανένα δελτίο ειδήσεων δεν βγαίνει, καμία εκπομπή, ούτε καν οι μαγνητοσκοπημένες. Ομως ο Λάκης Λαζόπουλος πήρε άδεια να κάνει κανονικά εκπομπή και μάλιστα ζωντανά.

Ετσι, ενώ για παράδειγμα η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στη Σοφία Παπαϊωάννου που ήταν προγραμματισμένο να μεταδοθεί σήμερα στον Αlpha μετατέθηκε στο αυρινό πρόγραμμα, το δέυτερο Αλ Τσαντίρι Νιουζ της χρονιάς θα μεταδοθεί ζωντανά, κανονικά, και μάλιστα από τη Μυτιλήνη.


Ο τηλεοπτικός σταθμός Αlpha ζήτησε άδεια εξαίρεσης από την απεργία αυτή, επειδή η εκπομπή θα βγει από τη Μυτιλήνη και έχει γίνει ήδη μεγάλη προετοιμασία, αλλά και επειδή ήδη έχει αναβληθεί μια φορά λόγω προβλήματος υγείας του παρουσιαστή. Και το αίτημά τους αυτό έγινε δεκτό.


Στη σελίδα της «Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής», αναγράφεται το εξής: «Σας ενημερώνουμε πως μετά από αίτηση της παραγωγής του κυρίου Λάκη Λαζόπουλου, το Δ.Σ. της Ένωσής μας αποφάσισε στην απεργιακή κινητοποίηση της Τρίτης 8-4-2014, να δοθεί εξαίρεση για τους τεχνικούς που εργάζονται στην εκπομπή “Αλ τσαντίρι νιουζ”. Ο κύριος Λαζόπουλος μέσα από την εκπομπή του θα αναφερθεί στην κατάργηση των αδειών μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Απεργία τεχνικοί Λάκης Λαζόπουλος Αlpha
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ