Ιέρεια του στιλ... 2 ετών -Η Χάρπερ Μπέκαμ το πιο κομψό παιδί του κόσμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιέρεια του στιλ... 2 ετών -Η Χάρπερ Μπέκαμ το πιο κομψό παιδί του κόσμου [εικόνες]

Ιέρεια του στιλ... 2 ετών -Η Χάρπερ Μπέκαμ το πιο κομψό παιδί του κόσμου [εικόνε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν μπουσουλήσουν, μαθαίνουν τη μόδα. Πριν περπατήσουν, φορούν παπούτσια μεγάλων σχεδιαστών. Και όταν τα υπόλοιπα παιδάκια βγάζουν τις γνωστές αυθόρμητες φωτογραφίες σε στιγμές που θέλει να απαθανατίσει κάθε χαζομπαμπάς, εκείνα ποζάρουν με χάρη και κομψότητα μπροστά σε επαγγελματίες.

Είναι τα πιο σικάτα παιδιά στον κόσμο, απόγονοι διασήμων βέβαια, που συναγωνιζόνται για το στιλ τους. Τη δόξα πάντως τους την έκλεψε η μικρότερη, η Χάρπερ Μπέκαμ, αφού μόλις στα 2 της χρόνια ψηφίστηκε το πιο στιλάτο παιδί του κόσμου. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως η μητέρα της, Βικτόρια Μπέκαμ, είναι σχεδιάστρια μόδας και ο πατέρας της, Ντέιβιντ, αν και έγινε γνωστός ως ποδοσφαιριστής είδε τη φήμη του να απογειώνεται χάρη στο στιλ του.

Παρότι λοιπόν είναι μόλις 2 ετών, η μικρή Χάρπερ έχει ήδη παρακολουθήσει σόου μόδας -έστω κι αν είναι της μητέρας της- και έχει καθίσει δίπλα στο ιερό τέρας της Vogue, την Αννα Γουίντορ.

Η ντουλάπα της είναι γεμάτη μικροσκοπικές δημιουργίες με σπουδαίες υπογραφές σχεδιαστών, ενώ μέχρι να γίνει 18 μηνών- όταν δηλαδή μετά βίας περπατούσε- είχε ήδη συλλογή παπουτσιών αξίας 1.500 λιρών.

Ο συναγωνισμός για την Χάρπερ ήταν έντονος ακόμη και μέσα στην ίδια την οικογένειά της. Στη λίστα με τα πιο στιλάτα παιδιά του κόσμου- που προέκυψε έπειτα από ψηφοφορία μαμάδων- δεύτερος είναι ο 15χρονος αδερφός της Μπρούκλιν- ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έκανε το ντεμπούτο του στο μόντελινγκ, με φωτογράφιση για εξώφυλλο περιοδικού- ενώ τρίτος είναι ο 11χρονος Ρομέο που έχει ήδη ποζάρει για καμπάνια της Burberry. Εκτος στη λίστα είναι ο αδερφός τους, Κρουζ.

Οι «Μπεκς» λοιπόν νίκησαν κατά κράτος μία εξίσου πολυμελή και διάσημη οικογένεια, τους «Μπραντζελίνα». Στη λίστα, δύο από τα παιδιά των Μπρατ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, ο Μάντοξ και η Σιλό είναι στην όγδοη και δέκατη θέση αντίστοιχα, με τη μοναχοκόρη της Beyonce ανάμεσά τους.

Τέταρτο παιδί σε κομψότητα ψηφίστηκε μία πιτσιρίκα της οποίας το στιλ έχει συζητηθεί πολύ. Πρόκειται για την Σούρι, κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων όταν επέλεξε να φορά στο κοριτσάκι τακούνια, από τα τρία της χρόνια. Συνήθεια που φαίνεται πως έχει εγκαταλείψει πλέον, στα επτά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ