Πολυκατοικία των υποχόνδριων -Το κτίριο όπου οι ευαίσθητοι ένοικοι δε χρησιμοποιούν κινητά, ίντερνετ, αρώματα, τσιγάρο - iefimerida.gr

Πολυκατοικία των υποχόνδριων -Το κτίριο όπου οι ευαίσθητοι ένοικοι δε χρησιμοποιούν κινητά, ίντερνετ, αρώματα, τσιγάρο

Πολυκατοικία των υποχόνδριων -Το κτίριο όπου οι χημικά ευαίσθητοι ένοικοι δε χρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιος θα τους χαρακτήριζε υποχόνδριους, εκείνοι αναφέρουν ότι πάσχουν από «πολλαπλή χημική ευαισθησία». Μια πολυκατοικία στη Ζυρίχη παρέχει στέγη σε όσους αποφεύγουν για ποικίλους, λόγους την ακτινοβολία και τις έντονες γεύσεις.

Οπότε, στην ολοκαίνουργια αυτή πολυκατοικία, απαγορεύονται: κινητά, ασύρματο ίντερνετ, αρώματα, τσιγάρα... Οπως αναφέρει η Telegraph, στην Ελβετία ζουν τουλάχιστον 3000 άτομα που πάσχουν από «πολλαπλή χημική ευαισθησία» ή «υπερευαισθησία στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα». Οι πάσχοντες ισχυρίζονται ότι επηρεάζονται μέχρι και από απειροελάχιστα ίχνη χημικών, τα οποία τους προκαλούν μια σειρά συμπτωμάτων.

Ο 59χρονος Christian Schifferle, είναι ένας εκ των ενοίκων που θα μετακομίσει σε ένα από τα 15 διαμερίσματα: «Σε όλη μου τη ζωή ένιωθα ότι ζούσα μισή ζωή. Από μικρό παιδί υποφέρω...», λέει.

Οι άνθρωποι που εισέρχονται στο κτίριο καλούνται να απενεργοποιήσετε τα κινητά τους τηλέφωνα, αν και δεν λειτουργούν ούτως ή άλλως, καθώς τα διαμερίσματα διαθέτουν μια ενσωματωμένη ασπίδα από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που μπλοκάρει την κινητή λήψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ