Παντρεμένος γερουσιαστής πιάνεται επ' αυτοφώρω από τις δικές του κάμερες ασφαλείας, με νεαρή υπάλληλο του [βίντεο] - iefimerida.gr

Παντρεμένος γερουσιαστής πιάνεται επ' αυτοφώρω από τις δικές του κάμερες ασφαλείας, με νεαρή υπάλληλο του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Vance McAllister πιάστηκε στα πράσα από τις δικές του κάμερες ασφαλείας να φιλιέται με νεαρή υπάλληλο του γραφείου του. Και προφανώς αυτό δεν θα δημιουργούσε κανένα πρόβλημα, αν ο γερουσιαστής δεν ήταν παντρεμένος με παιδιά. Το θέμα μετατράπηκε σε σκάνδαλο, όπως ήταν αναμενόμενο στις ΗΠΑ. Ο ίδιος αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγνώμη από το Θεό, τη σύζυγό του, τα παιδιά του, το προσωπικό του γραφείου του και τους ψηφοφόρους του.

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που γελάνε μαζί του, αφού ο «πονηρός» γερουσιαστής πριν φιλήσει την υπάλληλο του, φρόντισε να κλείσει το φως, νομίζοντας ίσως πως δεν θα τους κατέγραφε η κάμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ