Αεροπλάνο μετατρέπεται σε ρινγκ στα 30.000 πόδια -Νύφη χτυπά με μανία την παράνυφο, χωρίς λόγο [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Αεροπλάνο μετατρέπεται σε ρινγκ στα 30.000 πόδια -Νύφη χτυπά με μανία την παράνυφο, χωρίς λόγο [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει μία απίστευτο βίντεο που έρχεται από... ύψος 30.000 ποδιών. Μία νύφη άρχισε να επιτίθεται με μανία και να χτυπά την παράνυφο κατά τη διάρκεια πτήσης της Ryanair.

Ποιος ήταν ο λόγος που σε μία τόσο ευτυχισμένη στιγμή οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια; Κανείς σήμερα δεν θυμάται...

Ο απίστευτος αυτός καυγάς που είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπεί το αεροπλάνο σε ρινγκ κατέγραψε με το κινητό του ένας επιβάτης της πτήσης.

Αεροπλάνο μετατρέπεται σε ρινγκ στα 30.000 πόδια -Νύφη χτυπά με μανία την παράνυφο, χωρίς λόγο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Ξαφνικά άκουσα φασαρία. Είδα δύο κορίτσια να διαπληκτίζονται και τη νύφη να πηδάει πάνω στην άλλη, γρονθοκοπώντας τη. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Διήρκεσε περίπου ένα λεπτό σε όλα» υποστήριξε στη Manchester Evening News. Σύμφωνα με τον ίδιο καταλυτικός ήταν ο ρόλος των αεροσυνοδών, οι οποίοι κατάφεραν αμέσως να χωρίσουν τις δύο γυναίκες.

Αεροπλάνο μετατρέπεται σε ρινγκ στα 30.000 πόδια -Νύφη χτυπά με μανία την παράνυφο, χωρίς λόγο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail, μάρτυρες αναφέρουν πως οι «πρωταγωνίστριες» του απίστευτου αυτού περιστατικού ήταν μεθυσμένες.

Αεροπλάνο μετατρέπεται σε ρινγκ στα 30.000 πόδια -Νύφη χτυπά με μανία την παράνυφο, χωρίς λόγο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η παράνυφος, η οποία δέχθηκε την επίθεση προσέφυγε στη δικαιοσύνη, ωστόσο και οι δύο γυναίκες δεν θυμούνται σήμερα πως ξεκίνησε ο καυγάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξύλο νύφη αεροπλάνο καυγάς παράνυφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ