Επιχειρηματίας στην Κρήτη έσπασε κάθε ρεκόρ απάτης με εικονικά τιμολόγια -Καλείται να πληρώσει πάνω από 17 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Επιχειρηματίας στην Κρήτη έσπασε κάθε ρεκόρ απάτης με εικονικά τιμολόγια -Καλείται να πληρώσει πάνω από 17 εκατ. ευρώ

Επιχειρηματίας στην Κρήτη έσπασε κάθε ρεκόρ απάτης με εικονικά τιμολόγια -Καλείτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λαβράκι έβγαλαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στην Κρήτη, καθώς οι άνδρες του Σώματος «τσάκωσαν» ένα επιχειρηματία, ο οποίος έκοβε εικονικά τιμολόγια το συνολικό ύψος των οποίων αγγίζει 6 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίες καλείται να πληρώσει 12 εκατ. ευρώ πρόστιμο στην Εφορία και 15,2 εκατ. ευρώ ΦΠΑ. Σύμφωνα με το ekriti η απάτη είχε στηθεί από το 2008 έως το 2011.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί έλεγχος στα άτομα που λάμβαναν τα εικονικά τιμολόγια τα οποία επίσης θα κληθούν να πληρώσουν αξιοσέβαστα ποσά.

Ήδη το ΣΔΟΕ Κρήτης βρίσκεται σε φάση αλληλογραφίας με τη Δ.Ο.Υ Ηρακλείου ώστε ο επιτηδευματίας να πληρώσει το τίμημα της παράνομης δραστηριότητας του.

Οπως αναφέρει το ekriti το άτομο αυτό διατηρούσε επιχείρηση με μηχανήματα ενώ είχε δράση και στον τομέα των χωματουργικών συνεργαζόμενος με αρκετά ακόμα πρόσωπα στην κατοχή των οποίων περιέρχονταν τα εικονικά τιμολόγια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ