Φεύγουν και οι τελευταίοι - iefimerida.gr

Φεύγουν και οι τελευταίοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εξόδους εκδρομέων, αυτή του Δεκαπενταύγουστου. Ήδη η κίνηση είναι μεγάλη από ταξιδιώτες που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν το τριήμερο, να αποδράσουν από την Αθήνα και να πάνε για βουτιές στα νησιά.

Στον Πειραιά η κίνηση είναι από νωρίς το πρωί αυξημένη και σύμφωνα με το λιμενικό όλα τα δρομολόγια από τα μεγάλα λιμάνια εκτελούνται χωρίς προβλήματα. Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους του Πειραιά που οδηγούν στο λιμάνι.

Η τροχαία έχει λάβει έκτακτα μέτρα στις εθνικές οδούς για να διευκολύνει τους εκδρομείς. Όσον αφορά την διέλευση των οχημάτων στα διόδια, αναμένεται ότι η κορύφωση της εξόδου θα γίνει Παρασκεύη το απόγευμα με Σάββατο το πρωί.

Μεταβολές στο πρόγραμμα των δρομολογίων των μέσων μαζικής μεταφοράς κατά την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ