Επιβάτης με γενειάδα ταξίδευε με διαβατήριο ξανθιάς γυναίκας χωρίς να το αντιληφθεί κανείς - iefimerida.gr

Επιβάτης με γενειάδα ταξίδευε με διαβατήριο ξανθιάς γυναίκας χωρίς να το αντιληφθεί κανείς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατάφερε και ταξίδεψε σε Βρετανία και Ισπανία με δανεικό διαβατήριο. Ο Barber Neil Clulow μοιράζεται στη βρετανική εφημερίδα Mirror, την ενδιαφέρουσα ιστορία του που γεννά ωστόσο πολλά ερωτήματα αναφορικά με τους κανόνες ασφαλείας.

Ο 50χρονος έπρεπε να ταξιδέψει από το Birmingham της Βρετανίας στην περιοχή Benidorm της Ισπανίας προκειμένου να παραβρεθεί στα γενέθλια ενός φίλου του. Ο άντρας, ο οποίος όταν ταξίδεψε είχε γενειάδα, πήρε κατά λάθος το διαβατήριο της αγαπημένης του. Αυτό ωστόσο δεν φρέναρε το ταξίδι του, καθώς οι υπάλληλοι των αεροπορικών εταιρειών και οι υπάλληλοι των αεροδρομίων δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τη...διαφορά.

Το λάθος εντοπίστηκε από τον ίδιο και τους φίλους του: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε. Ειδικά με τα όσα έλαβαν χώρα με το χαμένο Μπόινγκ των Μαλαισιανών αερογραμμών», ανέφερε έκπληκτος ο ίδιος. Ακολούθως ο ίδιος κατέβαλε ένα ποσό σε εταιρεία κούριερ προκειμένου να του ταχυδρομήσουν το διαβατήριο, όμως εκείνοι το έστειλαν στο Βερολίνο!

Τελικά κατάφερε να πραγματοποιήσει το ταξίδι της επιστροφής με το διαβατήριο της ξανθιάς φίλης του, όταν όμως έφτασε στη Βρετανία του ζητήθηκε από ανώτερους υπαλλήλους των αεροπορικών εταιρειών που χρησιμοποίησε να τους υποδείξει τους υπαλλήλους που έκαναν το λάθος. Εκείνος το αρνήθηκε και έκτοτε δεν τον έχουν ενοχλήσει ποτέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ