Φρίκη στο... παλάτι του Καντάφι: Κρατούσε 25 χρόνια σε ψυγείο το κομμένο κεφάλι ενός πολιτικού του αντιπάλου - iefimerida.gr

Φρίκη στο... παλάτι του Καντάφι: Κρατούσε 25 χρόνια σε ψυγείο το κομμένο κεφάλι ενός πολιτικού του αντιπάλου

Φρίκη στο... παλάτι του Καντάφι: Κρατούσε 25 χρόνια σε ψυγείο το κομμένο κεφάλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις της φρίκης για τις πρακτικές και τις αρρωστημένες συνήθειες που είχε ο Μουαμάρ Καντάφι. Σύμφωνα με ντοκιμαντέρ για τη ζωή του επί 42 χρόνια δικτάτορα της Λιβύης, ο Καντάφι επί 25 χρόνια κρατούσε σε ένα ψυγείο, το κομμένο κεφάλι ενός από τους πολιτικούς του αντιπάλους. Νωρίτερα είχε διατάξει τον αποκεφαλισμό του για να πεισθεί πως είχε δολοφονηθεί.

Στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, που έχει τίτλο «Μέσα στον μυστικό κόσμο του Μουαμάρ Καντάφι (Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi), ο πρώην δικτάτορας έδωσε ένα εκατομμύριο δολάρια σε μισθοφόρο δολοφόνο για να σκοτώσει έναν από τους πολιτικούς αντιπάλους του και να επιστρέψει στη Λιβύη με το κεφάλι του. Αφού η διαταγή του έγινε πράξη, ο Καντάφι κράτησε το κεφάλι του δολοφονημένου αντιπάλου του σε ένα ψυγείο, μαζί με τα άψυχα σώματα άλλων θυμάτων του!

Το ντοκιμαντέρ έγινε από τον Βρετανό κινηματογραφιστή Christopher Olgiati, ο οποίος αναφέρει πως ο Καντάφι είχε ειδική αίθουσα κάτω από το πανεπιστήμιο της Τρίπολης, όπου συνεχώς βίαζε φοιτήτριες ή ακόμη και φοιτητές. Συγκεκριμένα ο χώρος είχε κρεββάτι, τζακούζι και ειδικά όργανα για να εξετάζονται γυναικολογικά τα υποψήφια θύματα, προκειμένου οι άνθρωποι του Καντάφι να πιστοποιούν πως δεν είχαν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ