Γιάννης Στουρνάρας: Δεν βγαίνουμε στις αγορές πριν από το Πάσχα - iefimerida.gr

Γιάννης Στουρνάρας: Δεν βγαίνουμε στις αγορές πριν από το Πάσχα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν βγαίνουμε στις αγορές αυτή την εβδομάδα, ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομικών, διαψεύδοντας τις φήμες ότι η Ελλάδα προχωράει σε έκδοση ομολόγου μέχρι την Παρασκευή, σε μια προσπάθεια να αλλάξει ατζέντα από την υπόθεση Μπαλτάκου.

«Ουδέν αναληθέστερο αυτού. Δεν θα διακινδυνεύουμε μια έκδοση για λόγους πολιτικούς. Δεν υπάρχει καμία βιασύνη ή προϋπόθεση να γίνει μέχρι το Πάσχα» τόνισε ο Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξη στον ραδιοσταθμό «Βήμα fm», τοποθετώντας την έξοδο στις αγορές στο πρώτο εξάμηνο του έτους.

Όπως είπε, το χρηματοδοτικό κενό του 2014 έχει καλυφθεί πλήρως και είμαστε καλυμμένοι για ένα χρόνο ακόμη και αν δεν βγούμε στις αγορές.

Παράλληλα, διέλυσε τις σκιές περί αποχώρησής του από το ΥΠΟΙΚ, μετά τις συζητήσεις που είχε προκαλέσει δήλωσή του ότι ολοκλήρωσε το έργο του στο υπουργείο Οικονομικών. «Τώρα ξεκινάει ένας νέος κύκλος, ένα νέο βιβλίο. Είμαι ευχαριστημένος εδώ που είμαι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολίασε επίσης με χιούμορ τα βέλη εναντίον του από διάφορους βουλευτές της συγκυβέρνησης, λέγοντας «οι υπουργοί οικονομικών στις περισσότερες χώρες είναι αλεξικέραυνα το ρόλο αυτό τον έχω αποδεχθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ