Θεοχάρης: Ετσι θα είναι η Εφορία του μέλλοντος -Πώς θα πληρώνουμε τους φόρους - iefimerida.gr

Θεοχάρης: Ετσι θα είναι η Εφορία του μέλλοντος -Πώς θα πληρώνουμε τους φόρους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην εφορία του μέλλοντος, όπου οι φορολογικές δηλώσεις θα είναι πλήρως προσυμπληρωμένες και οι φόροι θα παρακρατούνται κάθε μήνα από τους μισθούς και τις συντάξεις, περιέγραψε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοχάρης ανέφερε μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα» ότι εργοδότες και τα ασφαλιστικά ταμεία θα παρακρατούν το ένα δωδέκατο του φόρου, κάθε μήνα, ώστε ο φορολογούμενος να μην χρειάζεται να καταβάλει επιπλέον ποσά με την εκκαθάριση της δήλωσης. Ωστόσο, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων δεν έδωσε ημερομηνία εφαρμογής του νέου αυτού φορολογικου μοντέλου.

Οσον αφορά τις κατασχέσεις ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι δεν μπορεί να δεχθεί έναντι πληρωμή 20.000 ευρώ από κάποιον που χρωστά 4 εκατομμύρια. «Θα του κάνω κατάσχεση», είπε, ενώ απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να τη γλιτώσουν όσοι έχουν... λερωμένη τη φορολογική τους φωλιά και περιλαμβάνονται στις λίστες εμβασμάτων και Λαγκάρντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ