Βαρουφάκης: Θρύλος του ποδοσφαίρου έρχεται να σώσει το Χάρβαρντ από την ζημιά που του έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου - iefimerida.gr

Βαρουφάκης: Θρύλος του ποδοσφαίρου έρχεται να σώσει το Χάρβαρντ από την ζημιά που του έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια καταστροφική περίοδο του Χάρβαρντ γράφει στο twitter ο Γιάννης Βαρουφάκης, πιστεύοντας ότι ο «διάδοχος» του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στις διαλέξεις θα σώσει το παιχνίδι.

Καθώς στο Χάρβαρντ αναμένεται να δώσει διαλέξεις ο θρυλικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Αλεξ Φέργκιουσον, ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας και αρθρογράφος σχολιάζει στο twitter:
« Το Χάρβαρντ αναβαθμίζει το παιχνίδι. Μετά από μια καταστροφική περίοδο με τον Γιώργο Παπανδρέου, υπέγραψαν με τον Αλεξ Φεργκουσον. Θα μπορέσει να διορθώσει τη ζημιά;»

Βαρουφάκης: Θρύλος του ποδοσφαίρου έρχεται να σώσει το Χάρβαρντ από την ζημιά που του έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ