Ο σωσίας του Τάκη Ζαχαράτου κρύβεται στη Λιμνούπολη [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο σωσίας του Τάκη Ζαχαράτου κρύβεται στη Λιμνούπολη [εικόνα]

Ο σωσίας του Τάκη Ζαχαράτου «κρύβεται» στη Λιμνούπολη [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις εκκεντρικές εμφανίσεις, την επιλογή ντυσίματος, αλλά και την κόμμωση του, ο περφόρμερ Τάκης Ζαχαράτος έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του και να κερδίσει τις εντυπώσεις του στο Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1. Μπορεί ο ίδιος στις παραστάσεις που έχει δώσει να μιμείται με μοναδικό τρόπο γνωστές προσωπικότητες, ωστόσο στο διαδίκτυο κάποιοι υποστηρίζουν πως εντόπισαν τον δικό του σωσία.

Αυτός, λοιπόν, κρύβεται στη Λιμνούπολη του Ντόναλντ και δεν είναι άλλος από τον Γκαστόνε, γνωστός και ως το πιο τυχερό παπί στον κόσμο.

Στο κόμικ ο Γκαστόνε προσφέρει στιγμές γέλιου με την υπερβολική ανταγωνιστικότητα ανάμεσα σε αυτόν και τον ξάδερφο του, τον Ντόναλντ Ντακ, η οποία ξεκίνησε από το γεγονός ότι και οι δύο θέλουν να διεκδικήσουν την Νταίζυ Ντακ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ