Θάλεια Χούντα: «Ξέρω τον ηθικό αυτουργό της απαγωγής μου» - iefimerida.gr

Θάλεια Χούντα: «Ξέρω τον ηθικό αυτουργό της απαγωγής μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμένει ότι έπεσε θύμα απαγωγής η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα και λίγα 2ωρα μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή της, υποστηρίζει ότι γνωρίζει ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός της απαγωγής της.

«Είμαι κουρασμένη. Είμαι καλά στην υγεία μου ευτυχώς και είναι τώρα όλα καλά και επέστρεψα στο σπίτι με τον άνθρωπό μου... Βεβαίως φοβήθηκα. Οι απαγωγείς μου έδεσαν τα χέρια και μου φόρεσαν κουκούλα», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Μίλα» και τώρα με νέες δηλώσεις στην εφημερίδα «Real News», ισχυρίζεται ότι γνωρίζει ποιος βρίσκεται πίσω από την περιπέτειά της, αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητά του:

«Ξέρω τον ηθικό αυτουργό της απαγωγής, δεν μπορώ όμως να σας τον αποκαλύψω. Αυτοί που με άρπαξαν, οι φυσικοί αυτουργοί μου, μου είναι άγνωστοι», διευκρινίζει η Θάλεια Χούντα στις νέες της δηλώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ