Στην κορυφή της Ευρώπης τα κορίτσια του Ολυμπιακού -Κατέκτησαν το LEN Trophy στο πόλο - iefimerida.gr

Στην κορυφή της Ευρώπης τα κορίτσια του Ολυμπιακού -Κατέκτησαν το LEN Trophy στο πόλο

Στην κορυφή της Ευρώπης τα κορίτσια του Ολυμπιακού -Κατέκτησαν το LEN Trophy στο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ευρωπαϊκή ιστορία του πόλο έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα τα κορίτσια του Ολυμπιακού, καθώς κατέκτησαν το LEN Trophy στην Ιταλία.

Στο δεύτερο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας τους, μετά από το 2008 στην ίδια διοργάνωση, οι «ερυθρόλευκες» πήραν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο τους, κερδίζοντας την Φιρέντσε με 10-9 στη Φλωρεντία. Ηταν τέτοια η δίψα τους για το τρόπαιο, που η Αλκηστης Αβραμίδου έπαιξε με σπασμένα δύο δάχτυλα του δεξιού της χεριού. Η παίκτρια τραυματίστηκε και συνέχισε καθώς ήταν απαραίτητη η συμμετοχή της, μετά από την αποβολή της Ελευθερίας Πλευρίτου και της Μπάρμπαρα Μπούικα. Επειτα από την απονομή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-4, 1-2, 4-3
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ελ. Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη 4, Αβραμίδου, Καλογεράκου, Μαργ. Πλευρίτου 2, Νιαρχάκου, Μπούικα 2, Βασιλακοπούλου, Νοξ 2, Σταματοπούλου.
Φιρέντσε (Αντρέα Σελαρόλι): Λάβι, Μότα 2, Φερίνι, Κολαιότσο, Σετόντσε, Λάπι, Μπαρτολίνι 4, Μάσι, Ρεπέτο 1, Ολίμπι, Τζιάκι 1, Κρέγκ 1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ