O Ρέντσι έχει γίνει... μαϊντανός -70 ώρες στον τηλεοπτικό «αέρα» έγραψε ο Ιταλός πρωθυπουργός - iefimerida.gr

O Ρέντσι έχει γίνει... μαϊντανός -70 ώρες στον τηλεοπτικό «αέρα» έγραψε ο Ιταλός πρωθυπουργός

O Ρέντσι έχει γίνει... μαϊντανός -70 ώρες στον τηλεοπτικό «αέρα» έγραψε ο Ιταλός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ζάπινγκ είναι μάταιο για τους Ιταλούς ψηφοφόρους. Ο,τι κι αν κάνουν, θα «πέσουν» πάνω στον Ματέο Ρέντσι βλέποντας τηλεόραση. Γιατί ο πρωθυπουργός της χώρας έχει φτάσει σχεδόν στις 70 ώρες στον «αέρα».

Η La Stampa κάνει λόγο για στρατηγική «κατάληψης της τηλεόρασης» από τον Ρέντσι, αφού μόνο από τις 17 έως τις 31 Μαρτίου «έπαιζε» κατά μέσο όρο πέντε ώρες την ημέρα στη μικρή οθόνη, ενώ οι συνολικές τηλεοπτικές εμφανίσεις του φτάνουν τις 70 ώρες.

Αυτή η τηλεοπτική «φρενίτιδα» περιλαμβάνει 51 ώρες των δελτίων ειδήσεων, χρόνος που είτε αφιερώνεται στις ομιλίες του πρωθυπουργού (22 ώρες), ή σε ρεπορτάζ που τον αφορούν (29). Σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχει και η φυσική παρουσία του Ρέντσι στα τηλεοπτικά πλατό, μια και σε αυτά έχει περάσει περισσότερες από 17 ώρες ως καλεσμένος.

Ενας ειδικός των ΜΜΕ ανέφερε στην ιταλική εφημερίδα πως αυτό δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη, καθώς ο Ρέντσι έχει υποσχεθεί στους ψηφοφόρους ένα δυναμικό και γρήγορο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, κάτι που βασίζεται κατά κύριο λόγο στη δική του εικόνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ