Δουλειά που έγινε εμμονή: Αφιέρωσε δύο χρόνια από τη ζωή του για να φτιάξει μια υδρόγειο από χιλιάδες σπίρτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Δουλειά που έγινε εμμονή: Αφιέρωσε δύο χρόνια από τη ζωή του για να φτιάξει μια υδρόγειο από χιλιάδες σπίρτα [εικόνες]

Δουλειά που έγινε εμμονή: Αφιέρωσε δύο χρόνια από τη ζωή του για να φτιάξει μια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφιέρωσε δύο χρόνια για να καταφέρει να κρατήσει όλον τον κόσμο στα χέρια του. Κατασκεύασε μία υδρόγειο, η οποία, ωστόσο, παρουσιάζει μία μεγάλη πρωτοτυπία. Είναι φτιαγμένη από χιλιάδες σπίρτα. Πίσω από αυτό το απίστευτο δημιούργημα βρίσκεται ο γλύπτης Andy Yoder. Ο καλλιτέχνης για τη βάση χρησιμοποίησε ένα αφρώδες υλικό στο οποίο, όπως αναφέρει το eautifuldecay.com, κάρφωσε τα σπίρτα. Ωστόσο πριν από αυτή τη διαδικασία, ο γλύπτης έβαψε ένα ένα όλα τα σπίρτα με τα κατάλληλα χρώματα, (θαλάσσιο για τους ωκεανούς, κ.λπ) και στη συνέχεια ένωσε το παζλ. Με απόλυτη επιτυχία, η οποία αναγνωρίστηκε από τον θαυμασμό χιλιάδων ανθρώπων που έχει προκαλέσει, τόσο μέσα από τις εκθέσεις στις οποίες έχει λάβει μέρος, όσο και μέσω του Διαδικτύου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γη γλύπτης σπίρτα υδρόγειος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ