Απαράδεκτοι: Μεθυσμένοι νεαροί επιτίθενται σε ηλικιωμένη γυναίκα και το ανεβάζουν στο Διαδίκτυο [βίντεο] - iefimerida.gr

Απαράδεκτοι: Μεθυσμένοι νεαροί επιτίθενται σε ηλικιωμένη γυναίκα και το ανεβάζουν στο Διαδίκτυο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

νεαροί Ρουμάνοι βασανίζουν προς μεγάλη τους ικανοποίηση μια ηλικιωμένη γυναίκα που, για κακή της τύχη, βρέθηκε στο δρόμο τους.Μεθυσμένοι και ανεγκέφαλοι

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, οι τραμπούκοι νεαροί γραπώνουν την άτυχη συνταξιούχο και τη στροβιλίζουν, ενώ εκείνη έντρομη βγάζει κραυγές. Η παρέα ξεσπά σε γέλια, ο δράστης περήφανος δείχνει τα μπράτσα του στην κάμερα, ενώ οι φίλοι του τον παροτρύνουν να την βασανίσει και άλλο. Η γυναίκα αρχίζει να τρέχει για να ξεφύγει από τις αρρωστημένες ορέξεις τους, αλλά εκείνοι την κυνηγούν για ένα δεύτερο γύρο.

Το βίντεο ανέβηκε στο Facebook χθες το απόγευμα και πλέον έχει φτάσει σε γνώση της αστυνομίας που αναζητά τους «πρωταγωνιστές».

Για λίγες ώρες το επίμαχο βίντεο ήταν διαθέσιμο και στο youtube, σύντομα ωστόσο καταργήθηκε, λόγω του βίαιου περιεχομένου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ